خرید ناودانی

مشاهده قیمت روز انواع ناودانی

خرید ناودانی

سرفصل‌ها

همانطور که از عنوان این مطلب مشخص است، در ادامه قرار است درباره چگونگی خرید ناودانی صحبت کنیم و مسائل مختلفی که به آن مربوط بوده را مورد بررسی قرار دهیم. پر واضح است که کارفرمایان، صنعتگران یا متخصصین حوزه ساخت و ساز به خوبی با ماهیت و کاربرد این محصول آشنا هستند، با این حال لازم است تا برای افرادی که با آن آشنایی نداشته یا به این مطلب به چشم مقاله‌ای تحقیقاتی نگاه می‌کنند، اندکی در خصوص این محصول صحبت کنیم .

مشاهده قیمت روز

ناودانی چیست؟ چگونه و از چه جنسی ساخته می شود و چه کاربردهایی دارد و از همه مهمتر بهترین راه خرید ناودانی چیست؟برای یافتن پاسخ این سوالات تا انتها با ما همراه باشید.

نقش فلزات در زندگی انسان

به درستی می‌توان گفت که فلزات یکی از مهمترین کشفیات تاریخ بشریت هستند، به طوری که دوره‌هایی از تاریخ (مثلاً دوره مفرغ یا برنز،  مس-سنگی و آهن که اشاره مستقیمی به کشف و توانایی انسان در شکل دادن آن‌ها دارد) به عنوان سرفصل‌هایی از سرگذشت آدمیان و تقسیم‌بندی گذشته وی انتخاب شده‌اند.

استفاده از فلزات و به ویژه آهن همانند کشف آتش نقطه عطفی در مسیر تکامل زندگی انسان بوده است. نیاکان ما پس از آنکه دریافتند با شکل دادن به آهن می‌توانند سلاح یا ابزار تهیه کنند توانستند بیش از گذشته از خود در مقابل انواع خطرات دفاع کرده و سطح زندگی خود را مرتفع و مرفه‌تر از قبل سازند.

پس از آن با رشد تمدن‌ها فلزاتی مانند آهن و فولاد یا آلیاژهایی نظیر آلومینیوم و دیگر مشتقاتشان در زمره تاثیرگذارترین عناصر مورد استفاده در زندگی روزمره انسان ها قرار گرفتند. امروزه نیز با گذشت سالیان بسیار زیاد از کشف و استفاده از فلزات و با وجود پیشرفت‌های وی در علوم مختلف و کشف عناصر جدید و متعدد، نه تنها هیچگاه از اهمیت فلزات کاسته نشده بلکه روز به روز به موارد استفاده از آنها نیز افزوده شده است.

نقش فلزات در زندگی انسان

درباره خرید ناودانی

یکی از اصلی‌ترین موارد استفاده از فلزات در عصر حاضر ساخت ابنیه، سازه‌های عمرانی و همچنین تولیدات صنعتی می باشد. انواع سازه‌هایی که به اهداف مختلف ساخته می‌شوند، از سازه‌های بزرگی مانند پل‌ها، آپارتمان‌ها، برج‌ها، ورزشگاه‌ها و… گرفته تا قفسه‌های آهنی و اتاق اتومبیل‌ها و تقریباً تمام سازه‌هایی که امروزه ساخته می شوند از انواع فلزات به خصوص آهن و مشتقات آن در شکل‌های مختلف در ساختار خود دارند که یکی از آن‌ها ناودانیست!

در ادامه مطلب خرید ناودانی به این موضوع خواهیم پرداخت که ناودانی چیست و چگونه ساخته می شود؟ همچنین همانطور که پیشتر در مقالات دیگر به خرید نبشی ، خرید قوطی پروفیل و خرید میلگرد از کارخانه پرداختیم، به کارایی این محصول هم خواهیم پرداخت.

اگر بخواهیم ناودانی را در دسته‌بندی خاصی از اشکال فلزی قرار دهیم می توانیم بگوییم که ناودانی ها از انواع پروفیل های باز محسوب می شوند.

شکل ناودانی شامل یک سطح افقی در کف است که از دو طرف با دو سطح عمودی بسته شده است که به این سطوح افقی و عمودی به ترتیب جان و بال ناودانی گفته می شود. ناودانی ها بسته به موارد استفاده از جنس های مختلفی ساخته می شوند که پرکاربردترین آنها ناودانی های آلومینیومی، گالوانیزه و استنلس هستند.

نحوه تولید ناودانی

از نقطه نظر فرایند و مراحل تولید در ناودانی ها می توان آنها را به دو دسته تقسیم نمود. دسته ای از ناودانی ها با استفاده از غلتک هایی به نام نورد ساخته می شوند و تولید آنها به این شکل است که فلز گداخته شده از داخل نوردها عبور کرده و به شکل ناودانی بیرون می آید. دسته دیگری از ناودانی ها نیز با پرس ورقه های فلزی ساخته می شوند که به همین دلیل از آنها با عنوان ناودانی های پرسی یاد می شود.

شایان ذکر است که نادوانی ها در سایز های مختلفی تولید می شوند که بنا به موارد استفاده آنها متغیر خواهد بود.

شکل ناودانی‌ها

اگرچه شکل کلی ناودانی ها یکسان است اما با توجه به موارد استفاده آنها تفاوت های کوچکی در شکل ظاهریشان وجود دارد که از این نظر ناودانی ها را می توان به چند دسته تقسیم نمود:

دسته اول ناودانی های ساده هستند که همانطور که از اسمشان پیداست ساده ترین شکل ناودانی هستند. این قطعات در اندازه های مختلفی از ۵ تا ۲۴ سانتی متر ساخته می شوند.

ناودانی های مشبک دومین شکل از این قطعات فلزی هستند. تفاوتی که این مدل با ناودانی ساده دارد این است که در بدنه ناودانی مشبک سوراخ هایی وجود دارد که در سازه ها برای بستن پیچ و مهره از آن‌ها استفاده می شود. ناودانی های مشبک اغلب از جنس گالوانیزه هستند و در مواردی مانند قفسه‌های فلزی از آنها استفاده زیادی می شود.

از نظر وزنی برای ناودانی ها جدول استانداردی با نام اشتال وجود دارد که ناودانی هایی را که وزنشان از اندازه های استاندارد آن جدول کمتر است را ناودانی های سبک می نامند. همچنین اگر وزن آنها مطابق با وزن های درج شده در جدول اشتال باشد ، ناودانی سنگین نامیده می شوند.

ویژگی و کاربردهای ناودانی‌

ویژگی ناودانی‌ها

  • مقاومت زیاد در برابر تنش های فولادی
  • اشغال فضایی کمینه
  • سرعت عمل بالای نیروی انسانی در نصب آن‌ها
  • تحمل بالا در برابر ضربه
  • بهینه بودن مصرف به دلیل عدم افزایش چشمگیر بار مرده سازه

کاربردهای خرید ناودانی

  • استفاده به منظور نماسازی ساختمان
  • تولید چارچوب
  • ساخت سازه‌های دریایی
  • استفاده به عنوان تیر و ستون به ویژه در ساختار سازه‌های پیش ساخته
  • تولید ماشین آلات

خرید ناودانی

اکنون که یک بررسی جامع در مورد انواع ناودانی ها داشتیم ، می توانیم به این مسئله بپردازیم که بهترین و بصرفه ترین راه خرید ناودانی برای خریداران چیست؟

همانطور که می دانید آهندان به عنوان نام تجاری شرکت دانش آهن نوین تجربه ای به قدمت بیش از پنجاه سال در عرضه انواع آهن آلات صنعتی و ساختمانی داشته که ناودانی هم یکی از محصولاتی می‌باشد که این شرکت در سایز های مختلف به خریداران بالقوه این محصولات ارائه می کند.

خریداران عزیز می توانند به سادگی با رجوع به فروشگاه وبسایت این مجموعه در قسمت محصولات خرید ناودانی را انتخاب کرده و به سادگی سفارش خود را از انواع سایز های این محصول با قیمت های مناسب ثبت نمایند. همچنین برای سهولت کار متقاضیان محترم قسمتی تحت عنوان تبدیل واحد در این وبسایت در نظر گرفته شده است که شما عزیزان می توانید در آنجا به سادگی تعداد شاخه ها مورد نیازتان را از روی وزن کلی یا بالعکس محاسبه کرده و سفارش خود را ثبت کنید.

1 دیدگاه دربارهٔ «خرید ناودانی»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − 4 =